Tuesday, July 17, 2007

pikkade jalgadega naised on pandavamad.

Aga miks? Kus on loogika?
Asi selles et pikkade jalgadega naisolevused on sõna otseses mõttes lihtsamini pandavad kui lühikeste jalgade otsas olijad. Näiteks poesabas mõne sellise selja taga seistes tunneb meesterahvas instinktiivselt ära, kui tema jalgevahe on eesolija omaga hästi klappival kõrgusel.
Ok, kainelt argumenteerides ei ole tänapäeval see kes-teab-mis-oluline, kas kedagi saab püstiseistes panna või mitte, aga meie instinktid on välja kujunenud läbi sadade tuhandete aastate ning koopaelanikul, kellele lõvi parasjagu kuklasse hingas, oli iga sekund arvel ning ilmselgelt läksid tal silmad põlema kui ette sattus tibi kelle puhul ei pea uurima hakkama et kas teeme nii või naapidi ja kas ikka ulatab.

4 comments:

Allar said...

Good point, see tundub küll loogiline ja seletab ära pikkade jalgade eelised läbi evolutsiooniteooria. Darwin oleks selle heaks kiitnud!

Anonymous said...

aga lühikesed mehed? kui võtta arvesse aasiamaades elavate inimeste hulka, siis on üldiselt ja keskmiselt kõik naised pandavad.

Anonymous said...

anonymos välja toodud probleem annab tegelikult lahenduse mõistatusele kuidas aasiamaades on nii palju inimesi. Loe kui palju mehed naisi panevad (või siis vastupidi).

Anonymous said...

hahah :D
no mina olen pikkade jalgadega ja just nende pärast olen pandav?? :D